Intervju med James

2023-12-01 | Nyheter

En kreftdiagnose kan snu opp ned på hele din tilværelse, og hvor hverdagen vi kjenner plutselig ikke blir den samme igjen. James Perlman, en 68 år gammel pensjonist som led av prostatakreft, deler sin reise og hvordan kreftforsikring hjalp ham.

Å bli diagnostisert med kreft er utrolig følelsesladet. Da James Perlman ble fortalt at han hadde kreft, var hans første tanke; kommer jeg til å dø nå? Er det over? Det var mange spørsmål han ville ha svar på. I dag er han takknemlig for kreftforsikringen han hadde hos Alivia, og støtten han fikk gjennom hele behandlingsprosessen.

Se videoen om James sin historie

“Da jeg fikk diagnosen, fant jeg ut at jeg hadde en svulst av noe som heter T. Som lekmann betyr dette selvfølgelig ingenting for meg. Jeg googler dette og prøver å forstå. Hva er det” 

James Pearlman

Det er ikke alltid lett å forstå hva som står i journalene. Alivias medisinske eksperter var der for James for å hjelpe ham med å tolke testresultatene samt gi ham veiledning om behandling

Fikk verdifull hjelp fra Alivia

Etter at James i utgangspunktet hadde ganske lave forventninger til hva forsikringen kunne tilby ham, ble han positivt overrasket. Etter å ha stått lenge i kø uten behandlingsdato, fikk han tilbud om behandling i Oslo gjennom Alivia, kun tre uker senere.

James sier at kreftforsikringen og støtten han fikk fra Alivia gjennom hele behandlingsprosessen har vært viktig for ham:

“Forsikringen har fungert, den er gyldig og jeg har hatt enorm støtte og nytte av Alivia i prosessen min.”